maanantai 27. heinäkuuta 2015

Tervetuloa tanssien järjestäjän maailmaan

Tässä uutena untuvikkona tanssien järjestämisen maailmaan saapuneena, huomaa kuinka paljon kaikkea pitää huomioida niitä suunnitellessa ja toteuttaessa.

Ensimmäinen asia on tietenkin paikka, sitten tulee tanssipaikan ulkonäkö ja Orkesterit.

Seuraavaksi tulee huomioida tanssijat ja heidän toiveensa, tai ainakin kysyä esim. Hakutavasta lavalle mikä toimisi ja mikä ei. No sekään ei selviä kuin vain asiaa kokeilemalla. Sitten on erikseen mainostus etc ja kaikki muu pieni toiminta ja selvittäminen tähän.

Aloitamme syksyn perjantai- ja sunnuntaitanssit orimattilassa kehräämöllä sunnuntaina 20.9 klo 18-23 ja aloitukseen on varattu Pekkaniskan Pojat. Liput 15€
Lisäksi tanssipaikkaa uudistetaan aloitukseen niin ulkonäöllisesti kuin hakukäytäntöä muuttamalla. Syksyllä Kehräämön tansseissa (pe- ja su-tansseissa) tulee olemaan sekahaku ja yksi naisten tunti. Päädyimme tähän syystä että olen huomannut sekahaun saavan monenlaista palautetta niin puolesta kuin vastaan, mutta Kehräämön tanssisalin muoto ja istumapaikkojen sijoittelu tekee sen että sinne ei saa selkeää hakuriviä. Ottamalla käyttöön sekahaun päästään pois perinteisestä hakurivistä ja saadaan tanssille sitä mukavaa rentoa ilmapiiriä ilman turhaa rivissä "pönötystä".

Haluamme kuulla mielipiteen uudesta hakutavasta tansseissa joten sen voi avoimesti meille ilmoittaa ja tietenkin jo etukäteenkin ajatuksensa meille ilmaista.

Tervetuloa Syksyn tansseihin Kehräämölle! 
Terveisin Tanssien järjestäjät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti