maanantai 10. elokuuta 2015

Opetusta tansseihin, laadukas opetus huippuosaajilla

Lisää uudistuksen tuulia puhaltaa opetuksissa ennen varsinaisia tansseja. Haluamme panostaa myös opetuksen laatuun ja tunnettuihin opettajiin omien lajiensa parissa. Näin saadaan laatua opetukseen ja ihmisiä liikkeellle tansseihin kun pääsevät opettelemaan huippuosaajien tunnille ennen tansseja.

Opetukset suunnitelevat lavalle tulevat opettajat ja samoin lajit. Koitamme saada ainakin 3-4 opetuskertaa syksyn tansseihin ja kaikkiin erilajeja, jopa mahdollisesti sellaisia joita ei muualla ole opetettu.

Varmistuneita opetuksia on ainakin Sunnuntaille 18.10, Lajina Cha Cha, ja opettajan julkaisen hiukan myöhemmin, luvassa  on kuitenkin huipputason opetusta. Lisäksi 22.11 ennen Tanssiorkesteri Ippe Mansikkaa opetukseen tulee Tango. Tanssiorkesteri Ippe Mansikka soittaa vanhan ajan tanssimusiikkia joten sille illalle sopii erinomaisesti pernteinen Tango. Tälle illalle on myös tulossa tunnetut opettaja parinsa kanssa.

Opettajatkin julkaisen tähän hiukan myöhemmin, mutta pysymme kuitenkin huippuohjaajissa ja laadukkaassa opetuksessa.

Jokaiselle illalle emme opetuksia laita mutta ne joihin tulee tavoitteemme on panostaa huippuopettajiin ja huippuohjaamiseen.

Olemme myös saaneet ohjelmistoon yhden Perjantain lisää jonka esiintyjä päivitettään myös myöhemmin. Kauden päätöstanssit tanssitaan pikkujoulutunnelmissa 4.12 perjantaina.

Näistä lisää myöhemmässä vaiheessa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti