maanantai 24. elokuuta 2015

Saanko esitellä opettajamme, Matti Puro 18.10, Tiia Elg ja Anton Kananen 22.11

Tässä teille hiukan kuvausta tulevista opettajistamme

18.10 Matti Puro 

Matilla on takanaan 20 vuotta kestänyt menestysekäs kilpatanssiura, johon lukeutuu menestystä niin kotimaisista uin kansainvälisistäin kilpailuista. Vuoden 2011 alussa Matti siirtyi päätoimiseksi tanssin ammattilaiseksi. Hän opettaa ja valmentaa kilpailevia pareja ympäri Suomen, esiintyy tanssijana, tekee koreografioita niin pareille kuin ryhmillekin sekä elää ja hengittää tanssista. Matti on opiskellut tanssia useiden kotimasten ja kansainvälisten huippuopettajien johdolla koko uransa ajan sekä opiskellut Oulun seudun ammattikorkeakoulussa tanssiopettajan koulutusohjelmassa. Suurelle yleisölle Matti on tullut tanssii tähtien kanssa ohjelmasta jossa hän on kilpaillut neljänä eri kautena menestyksekkäästi.Tervetuloa opettelemaan Cha Cha:ta Matin johdolla Orimattilan Kehräämölle 18.10 klo 17.00 - 17.45 Tanssilipun hinnalla (15€) Orkesterina silloin uusi Tangokuningas Aki Samuli ja Hovinarrit


22.11 Tiia Elg ja Anton Kananen

Anton Kananen on aktiivinen kilpatanssija jo 9-vuotiaasta asti ja nykyisin myös seuratason kilpatanssiopettaja. Päivätyönään hän suunnittelee ja kamppailee rakennusten akustiikan parissa. Hän on kiertänyt monia kansainvälisiä kilpailuja ja saavuttanut lukuisia SM-tason mitaleita kilpatanssien niin vakio- kuin latinalaistansseissa. Kilpatanssin ja päivätyön sivussa hänet voi löytää sosiaalitanssien puolelta. 

Anttonin näkemys tanssista ja sen opetuksesta on (insinöörille ) tyypillistä asioiden kyseenalaistamista ja tarkoituksen löytämistä. Hän pyrkii opettamaan ehjiä kokonaisuuksia, joita voidaan soveltaa heti aikaisemmin opittuihin asioihin. Opettamisessa häntä kiinnostaa erilaisten tapojen löytäminen, millä saadaan oppilas ymmärtämään käsiteltävä asia.

Tiia Elg on tanssija, tanssiopettaja (AMK) ja näyttelijä. Hän aloitti tanssimisen ja ala-asteella. 
Tiia on aina ollut kiinnostunut laajalti eri tanssimuodoista. Hän treenaa monipuolisti eri lajeja, sekä on ehtinyt kilpailla niin pari-, show-, ja street-tansseissa. Kilpailusaavutuksiin kuuluu muun muassa SM-hopea ja -pronssi show- ja street-tanssista. 
Tiia on esiintynyt sekä Suomessa että ulkomailla. Hänen viimeisin tanssijantyö oli Jarkko Tammisen huippusuisittu Stars Show ja viimeksi Tiia on nähty ulkomaisilla lavoilla San Franciscon tanssifestivaaleilla, jossa hän esiintyi yhteistyökumppaninsa, salsan hallitsevan maailmanmestarin Liz Liran kanssa.
Tiia valmistui tanssipedagogiksi Oulun ammattikorkeakoulusta. Opettajana hän on kannustava ja innostava, ja laskee paritanssin opettamisen yhdeksi intohimoistaan.


Tervetuloa opettelemaan Tangoa Tiian ja Antonen johdolla Orimattilan Kehräämölle 22.11 klo 17.00 - 17.45 Tanssilipun hinnalla (14€) Orkesterina illassa on Tanssiorkesteri Ippe Mansikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti