maanantai 21. syyskuuta 2015

Huh, Avajaiset on nyt takana

Nyt on sitten avajaistanssit tanssittu. Hienosti oli porukka lähtenyt liikkeelle ja Pekkaniskan Pojat veti meille oikein mainiot tanssit.

Muuttamamme tanssihaku sekahauksi tuntui toimivan hyvin näin ainakin avajaistansseissa. Yleinen mielipide oli hyvä ja tunnelma mukana kaikin puolin.

Muutamia pikku juttuja sattui, kuten se että ulko-ovemme meni jostain syystä lukkoon heti illan alkumetreillä, Suuret pahoittelut siitä, syytä emme tiedä mitä tapahtui, koska järkkäreiden mentyä ulos ovi jäi auki. Mutta siitä onneksi selvisimme ja saimme oven auki. Näin kaikki pääsivät tanssimaan.

Osa myynnissä olevista kengistä löysi omistajansa, osa vielä ei ,ne ovat taas tulevana sunnuntaina etsimässä oikeita jalko itselleen. Myös Kuivaliha sipsit löysivät uusia syöjiä ja nekin ovat tulevana sunnuntaina myynnissä. Unohtamatta tietenkään Omar karkkeja :)

Kuvia ja yhden videon laitan sitten tuonne Facebook sivuillemme ja siellä myös jatkossa suoritamme erilaiset arvonnat, emme enää tanssien aikana. Eli seurailkaa tiiviisti myös Facebook sivujamme tulevien arvontojen merkeissä.

Mukavaa Alkanutta viikkoa ja tulevana Sunnuntaina tanssitaan sitten Vuoden Tanssittajatulokkaan tahdeissa eli Leif LindemanTansseissa tavataa, Sini ja TomppaEi kommentteja:

Lähetä kommentti