tiistai 20. lokakuuta 2015

Palautteisiin vastauksia (Tanssien palaute boxi)

No niin, nyt olisi aika sitten vastailla syksyn ensimmäisten tanssien aikana tulleisiin palautteisiin niin hyvään kuin ns negatiivisiin (joita siis usein tulee enemmän kuin positiivista). Olen huomannut että monet paikat julkaisevat vain positiivisen palautteen, minusta on oikein vastata kaikkiin palautteisiin.

Palautteet on tulleet tansseissa olevaan palautelaatikkoon ja ajatus on nyt tässä niitä käydä läpi ja vastata niihin. Orkestereihin kohdistuneet palautteet on annettu illan jälkeen aina suoraan kyseessä olevalle orkesterille. Ohjaamme kuitenkin antamaan palautetta myös sosiaalisessa mediassa ja sen voi laittaa suoraan meidän facebook sivujen kautta yv viestinäkin jos haluaa tai sähköpostilla mesitanssi@gmail.com

Suurin muutos tansseissa on ollut uutuutena monella tanssijalle Sekahaku. Siitä tulleet palautteet on olleet enemmän positiivisia kuin negatiivisia. Muutoksia hakusysteemiin teemme sitten kevääksi jos siihen päädymme. Pääsääntöisesti sekahaku on toiminut toivotulla tavalla.

Vaihtoehtoja hakusysteemin uudistamiseen on muutama joiden plussia ja miinuksia sitten tässä puntaroimme. Loppujen lopuksi kuitenkin tanssijat tekevät näistä joko toimivia tai ei toimivia tanssien järjestäjä ei siihen pystys vaikuttamaan.

Lattiaamme on kehuttu useaan otteeseen hyväksi, emme käytä liukasteita tansseissa koska lattia toimii oikein hyvin sellaisenaan. Tätäkin on kysytty muutaman kerran. Kiitos näistä hyvistä palautteista koskien tanssilattiamme.

Taustamusiikista: sen hoitaa poikkeuksesta aina illan orkesteri, joten siihen liitttyvät palautteet on aina annettu orkesterille suoraan tanssien päätteeksi.

Toivotan kaikki tervetulleiksi tansseihin ikään, näköön, sukupuoleen tai ihon väriin katsomatta. Haluamme tarjota kaikille ihania tanssi-iltoja tanssin lumoissa. Kiitos ja nähdään perjantaina Tulipunaruusujen tahtiin tanssien.

Sini :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti