keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Kooste loppuvuoden palautteista ja katseet kevääseen

Ajattelin näin kirjoitella kokonaisuuden tähän kevään ensimmäiseen blogi tekstiin.

Palautteet loppu syksystä olivat vähäiset, jonkin verran sekahakuun liittyviä ja siihen että mukana kellui vielä naisille oma tunti. Saimme useamman ehdotuksen siitä että ilta alkaisi miesten tunnilla, sitten olisi naisten tunti ja loppu ilta olisi sekahakua. Myös kokoillan kestävä sekahaku sai mainintoja.

ajattelimme asiaa oman tanssiharrastuksen ja tasa-arvon kautta. Päädyin siihen että keväällä ei ole enää naisten tuntia ollenkaan. Näin saamme aikaan täysin tasa-arvoisen haku systeemin ilman mitään ylimääräistä säätämistä eri hakutuntien kanssa. Sekin että teemme näin edistää ja varmasti harmittaa osaa tanssijoista. Muistutan kuitenkin että tanssijat ne hakumekanismit saa toimimaan tai ei, ei järjestäjä. Se voi vain luoda puitteet harrastukselle.

Naisten huoneemme varustelu sai kehuja, kiitos siitä se jatkuu myös keväällä ja korit tulen päivittämään ennen ensimmäisiä tansseja.

Kevään aloitamme perjantaina 29.1 Eki Jantusen & Mutkattomien ja LäpiValaisun kanssa.
Keväällä on enemmän perjantai tansseja, tosin seasta löytyy muutama sunnuntai koska niille viikoille ei ollut saatavissa hyviä artisteja.

Opetuksia on neljänä tanssikertana ensimmäinen jo 5.2 Topi Viernan opeissa Salsan saloihin. Muuten musiikasta illalla silloin vastaa Aki Samuli (aloittaa klo 22) ja Hovinarrit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti